2013. február 6., szerda

Klaudia nyakéke




Aliz túl van az 5-ik X-en. Öt gyermek édesanyja, de még mindig szép és vonzó nő. A legfiatalabb gyermeke, Klaudia orvos, szakvizsgájára készül, ezért a fővárosba utazik. Napsütéses szeptemberi napon a professzor irodájába belép egy elegáns, magas, kedves arcú lány. A professzor felnéz az íróasztal mögül, szinte zavarba ejti a fiatal doktornő szépsége.
Milyen tökéletes, milyen különleges - futott át az agyán. Ezek a smaragdzöld szemek, amelyek úgy csillognak, mint a hajnalcsillag az égbolton. A fiatal doktornő szépsége nem csak a professzort, hanem Robertet, a sebészt is elvarázsolja. Pár hónappal később a professzor lányának, Veronikának az esküvőjén Robert és Klaudia is jelen vannak. A professzor, amikor meglátja a lány fülében és nyakában lógó smaragdzöld kövekkel díszített ékszereket, melyek úgy csillognak, mint a lány zöld szeme, zavartságát leplezve otthagyja a fiatal párt és a lányához, Veronikához menekül, közben Alizra gondol.
A Budapesten élő Elisa Rot Mikle arról mesél, mit jelent igazán szeretni, mit jelent egy őszinte szerelem. Nem számít a gazdagság; a nő szépsége, kedvessége, a lelke tisztasága minden vagyonnál többet ér.



Könyvműhely, 2010
  • 267 oldal
  • Kötés: papír / puha kötés
  • ISBN: 9789630691994


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése